

## Washington State Supreme Court Commission on Children in Foster Care

12/10/2018 1:00 p.m. Reception Room Temple of Justice

Agenda		
1:00 pm <i>5 min</i>	Welcome and Introductions	Judge Kitty-Ann van Doorninck, Superior Court Judges Association
1:05 pm <i>5 min</i>	2. Approve March and May minutes	Judge Kitty-Ann van Doorninck, Superior Court Judges Association
Announce	ments	
1:10 pm <i>5 min</i>	3. 2019 Commission Meeting Dates	Judge Kitty-Ann van Doorninck, Superior Court Judges Association
Old Busine	ess	
1:15 pm <i>20 min</i>	DCYF Reorganization, Legislative Activity Recap	Jody Becker, DCYF, Co-Chair
1:35 pm <i>15 min</i>	5. Family Reunification Day/Month Recap	Joanne Moore, Office of Public Defense & Lorrie Thompson, Administrative Office of the Courts
1:50 pm <i>20 min</i>	6. Youth and Alumni Leadership Summit Recap, 2019 Policy Agenda	Lauren Frederick, Mockingbird Society Jolie Bwiza, Tacoma Chapter Member – Mockingbird Youth Network
2:10 pm <i>15 min</i>	Sex Education for Youth in Foster Care Update and Recommendations	Jeannie Kee, Normalcy Workgroup Chair
New Busin	less	
2:25 pm 20 min	Supporting LGBTQ+ Youth in Foster Care Workshop Presentation	Trey Rabun, Amara
2:45 pm <i>45 min</i>	9. Legislative Priorities	CCFC Members
3:30 pm	10. Adjournment	Judge Kitty-Ann van Doorninck, Superior Court Judges Association
	2019 Meeting Dates	
	Monday, March 18, 2019 Monday, May 13, 2019 Monday, December 9, 2019	